Continuous Improvement

Colruyt Group – Werkvereenvoudiging en continu verbeteren met alle medewerkers of samen slimmer werken

Bijdrage door
Gino Quenis
No items found.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

 

Colruyt Group, werkvereenvoudiging en continu verbeteren met alle medewerkers, samen slimmer werken!

Hilde Cerstelotte - Operate & Improve / Senne Hermans - Dienstchef Fine Food

 

Colruyt Group heeft zijn eigen productieactiviteiten waar ze zelf vlees verwerken, kaas versnijden en verpakken, hun eigen koffie branden en zelfs het bottelen van wijnen gebeurt intern. Bij Fine Food verbetert men met alle medewerkers dagelijks het productieproces van a tot z en focust men op performant werken. Colruyt heeft op een sterk fundament van werkvereenvoudiging samen met de medewerkers nu een cultuur van continu verbeteren gebouwd. Op die manier proberen ze elke dag een beetje efficiënter te werken om de klant op een duurzame manier kwalitatieve producten aan te bieden aan de laagste prijs.

Download de presentatie

Over de auteur

Gino Quenis

Redacteur en CEO sinds 1999

Gino Quenis is de oprichter van Lean Lead. Hij heeft jarenlange ervaring in Lean en brengt mensen samen die vanuit de praktijk en met kennis van zaken anderen kunnen inspireren.

Auteur bekijken