Lean Opleidingen

Ben je op zoek naar lean inzichten en persoonlijke ontwikkeling voor jezelf of je team? Wil je Lean denken én bekwame, gemotiveerde medewerkers? Dan biedt het Lean Lead netwerk dé oplossing!

Leren van de beste, het Lean Lead netwerk als jouw kennispartner!

Lean experten uit ons netwerk met vele jaren praktijkervaring staan klaar om jou te trainen en te coachen.
De toekomst ligt nu eenmaal bij hen die slimmere productiemethodes en efficiënte processen ontwikkelen. Lean op zichzelf werkt niet, het zijn mensen die werken!
Daarom trainen & coachen we bedrijven en hun medewerkers bij de zoektocht en groei naar hun eigen Lean Leadership & cultuur.

Ons aanbod van open Lean Lead Opleidingen

Geen cursus, maar een ‘Learning experience’ in house

De shift van ‘standaard klassikaal leren’ naar learning experience is in gang gezet. Mensen willen enkel die content leren waar ze op dat moment nood aan hebben.
Daarom gaan onze Lean masters samen met jou en je Lean uitdagingen aan de slag op de Gemba of zelfs online. Wij helpen jou à la moment waar jij behoefte aan hebt!

Leren met impact... van inspiratie tot realisatie

Naast open ervaringsgerichte trainingen en workshops bieden we ook graag in huis leermomenten aan.
Het liefst in jouw bedrijf op de shopfloor om zo coachend je medewerkers niet te overtuigen, maar te laten ervaren hoe je met Lean het verschil kan maken.
Zo krijg je naast nieuwe inzichten en praktijkervaringen ook dadelijk de realisatie van je business case. Leren en al doende je uitdagingen oplossen: dat is Lean!

Ons aanbod van in Company Opleidingen

Meer info? Contacteer Lean Lead

Subsidies en Ondersteuning

Onze "In company" Lean opleidingen zijn erkend en alle Vlaamse ondernemingen in aanmerking voor Opleidingsverlof (VOV). Alsook zijn we erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor de pijlers Advies & Opleiding met subsidies tot 30%

Meer info? Contacteer Lean Lead

GRATIS TOEGANG TOT ONze ON-LINE LEAN LEAD COMMUNITY

Het online Lean platform en ons community ondersteunen jou als Lean Leader in ontwikkeling met inspirerende artikels, best practices, een leerplatform en online coaching.
Daarom blijf je na een opleiding ook deel van onze waardevolle Lean Community!
Hier stimuleren wij onze deelnemers om voor, tijdens en na een opleiding met elkaar te connecteren en je persoonlijk netwerk uit te bouwen.

Ons netwerk is jouw portaal naar persoonlijke groei en geeft je...

1. toegang tot kennis en contact met de leiders uit de industrie
2. toegepaste antwoorden op specifieke vragen, waar en wanneer je ze nodig hebt
3. een investering in je eigen carrière als lean veranderaar

Kortom, het Lean Netwerk is een inspirerende community waar geëngageerde Lean ‘believers’ leren van elkaar, door ervaringen en kennis te delen in hun groei tot Lean ‘Leader’.
Een plek waar woorden veranderen in daden. En het werkt! De constante groei van onze community bewijst dit elke dag, ook in deze uitdagende tijden.

Wacht niet langer en word lid of schrijf je in op één van onze trainingen of workshops.
Want... leren en connecteren stopt nooit en heeft niet enkel positieve impact op jezelf, maar op jouw hele organisatie!

Meer info? Contacteer Lean Lead