Lean Lead:Inspire, connect & coach

Neem contact op met het Lean Lead-team onder het motto: 'delen is vermenigvuldigen'!

Lean lead helpt jullie, fabrieksleiders en experten, bouwen aan de juiste fundamenten zodat ze wendbaar zijn voor wat komt. De ontwikkelingen in de industrie gaan nl. razendsnel en de toekomst van bedrijven ligt nu eenmaal bij Smart Production zijnde lean denken met toegepaste innovatie & ind 4.0 technologie en bekwame, gemotiveerde medewerkers.

“Betrokkenheid ” is hierbij de voorwaarde voor een cultuur van leren, initiëren en verbeteren. De ontwikkeling van ondernemende medewerkers wordt gezien als hét middel om de vooruitgang van de organisatie te waarborgen. Daarom adviseren wij jou en jouw organisatie hoe deze verandering het best wordt aangepakt en coachen we jouw medewerkers op hun zoektocht naar hun problemen en hun eigen oplossing tot zij uiteindelijk hun eigen Lean systeem ontwikkeld hebben. Lean start als een (r)evolutie die continu blijft groeien en impact kent als je vertrekt van een duidelijke uitdaging “Business case” en gericht verbetert naar jouw doel “True North”. Enkel wanneer jijzelf en je organisatie leren Lean te ervaren, te beleven en te begrijpen kan je met de lean-filosofie succesvol jouw “fabriek van de toekomst” realiseren.
Zie ook : www.alfalead.be.

Veel bedrijven zoeken, zelfs na tal van succesvolle lean changes en uitdagingen, naar nieuwe inzichten en ideeën. Dat is ook nodig want snelle en voortdurende veranderingen worden het nieuwe ‘normaal'. Lean Lead helpt jullie daarbij! In ons experten-netwerk vind je stuk voor stuk lean-believers! Hun kracht: het delen van elkaars 'best practice' in diverse clusters van bedrijven met dezelfde maturiteit en uitdagingen. Wil ook jij een Lean productie systeem, technologische innovatie en competente betrokken medewerkers?

Contacteer dan Lean Lead , het grootste lean netwerk van Vlaanderen!

Persoonlijke gegevens

Hoe kunnen wij helpen?

Jouw bericht

Bedankt voor je vraag , we nemen snel contact met je op.
Oeps! Daar is iets mis gegaan. Probeer het nog eens.