Learn To See

50 lean visuals @ BRADY

Bijdrage door
Luk De Troyer
No items found.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Visueel management gaat over communicatie, namelijk in één oogopslag een duidelijke boodschap overbrengen. Dit is essentieel voor Continuous Improvement want “Enkel als ik het probleem kan zien, kan ik het oplossen”. Standaardwerk of op dat moment de beste manier van werken biedt een basis om problemen visueel en duidelijk te maken. Visuele signalisatie is van essentieel belang om het succes van uw Lean-initiatieven te ondersteunen. Het versterkt de normen die u hebt geïmplementeerd en helpt uw medewerkers bij het opsporen van afwijkingen.

Na honderd jaar, staat Brady nog steeds vooraan op vlak van identificatie en veiligheidsuitdagingen voor mensen, producten en plaatsen.

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om uw bedrijfsprocessen visueler te maken? Een slimme zet! Het is immers bewezen dat bedrijven die met Lean- tools werken, een hogere productiviteit, minder afval en een betere veiligheid kunnen voorleggen.


Naast het in huis gebruik van visuals biedt Brady ook de labels en printers aan om op eender welke plek een visuele instructie aan te brengen die blijft kleven. Ook als die plek onderhevig is aan weer en wind, vocht, extreme temperaturen of grondige reinigingsprocessen.

Welke visuele instructies zou u kunnen plaatsen om efficiënter te werken?

Laat u alvast inspireren door 50 wereldwijde best practice voorbeelden.

50 Lean Visuals

Over de auteur

Luk De Troyer

Business Development Manager

Met meer dan 10 jaar ervaring in problem solving & visual Management ondersteunt Luk graag andere door middel van een rondgang op de productievloer. Op de Gemba zal hij met veel ervaring en passie andere advies geven en ondersteunen met het zoeken naar gepaste oplossingen. “Identity and protect people, products and places for a safer & more productive world. Zo ook via het delen van inzichten en best practice in ons Lean Lead netwerk.

Auteur bekijken