Smart

Waar starten met industrie 4.0

Bijdrage door
Johan Vanacker
No items found.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Werk jij voor een van de ontelbare bedrijven die enorme kansen zien voor groei door middel van Industrie 4.0. En weet je ook niet waaraan beginnen of wil je bevestiging dat je projecten wel degelijk stappen zetten richting die ideale slimme fabriek? Dan zijn de ervaringen van Johan een interessante kennismaking om meer systematiek in je aanpak te leggen.

In deze video geeft Johan zijn ervaringen en inzichten weer op vlak van een gestructureerde ind 4.0 aanpak en zijn advies: begin niet met de coolste technologische snufjes, maar breng in kaart waar je staat en sla geen stappen over als je je fabriek duurzaam slimmer wil maken.

Download de presentatie

Over de auteur

Johan Vanacker

Multisite Operations Systems and Solutions Leader

Jouw productiviteit van morgen start vandaag met de juiste SMART technologie. Maar wat is de juiste technologie voor jouw specifieke situatie? En is technologie het enige? Johan Vanacker deelt zijn inzichten en ervaringen op vlak van een gestructureerde ind 4.0 aanpak en zijn advies: begin niet met de coolste technologische snufjes, maar breng in kaart waar je staat en sla geen stappen over als je je fabriek duurzaam slimmer wil maken.

Auteur bekijken