Continuous Improvement

Brabantia, ontdek de essentie van een Lean culture @ Japan!

Bijdrage door
Gino Quenis

Continu Verbeteren (CI)

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Ontdek de essentie van een Lean culture @ Japan

Pieter Willems, Manager Verbeteren & Kwaliteit - Brabantia

Welkom bij ons Lean Lead webinar, waar we inspiratie bieden aan Lean believers die zich willen verdiepen in de kracht van Lean cultuur.

We zijn verheugd om Pieter Willems, Manager Verbeteren & Kwaliteit bij Brabantia, als onze speciale gast te verwelkomen. Brabantia, een bedrijf dat zich volledig inzet voor een Lean cultuur, heeft Pieter op een bijzondere reis gestuurd naar de oorsprong van Lean: Japan.

Tijdens zijn tour in Japan heeft Pieter de rijke Lean filosofie van dichtbij ervaren en de essentie van een Lean cultuur ontdekt. Een week vol onderdompeling in de Japanse cultuur heeft hem waardevolle inzichten opgeleverd, die hij graag met ons deelt.

Pieter zal ons meenemen op zijn reis, waarbij hij de nadruk legt op het belang van ene goede dagstart , voorbeeldgedrag, levenslang “learning by doing" en de onvermijdelijke waarheid dat succes vaak gepaard gaat met falen. Zijn ervaringen belichten de essentiële aspecten voor het creëren en cultiveren van een Lean mindset in organisaties.

Veel leerplezier

Over de auteur

Gino Quenis

Redacteur en CEO sinds 1999

Gino Quenis is de oprichter van Lean Lead. Hij heeft jarenlange ervaring in Lean en brengt mensen samen die vanuit de praktijk en met kennis van zaken anderen kunnen inspireren.

Auteur bekijken