Smart

Paperless operations: not just a fantasy

Bijdrage door
Gino Quenis
No items found.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Op het eerste zicht hebben Brabantia, Sioen Industries, Brouwerij Haacht en Kim's Chocolates niets met elkaar gemeen, maar niets is minder waar. Alle vier hebben ze voor Agidens gekozen om hen te helpen bij het overboord gooien van hun tonnen papierwerk om nu volledig paperless te werken via een Manufacturing Operations Management System. Dat zorgt niet alleen voor minder administratiekosten en kopieerfouten, maar ook voor real-time inzicht. Proactief bijsturen tijdens de operations is nu kinderspel. 

In hun smart factories zijn de planners nu digitaal verbonden met productie, logistieke medewerkers en alle equipment en systemen. Een win voor zowel al hun medewerkers als de belangrijke investeringen in machines en systemen. Iedere medewerker op de shopfloor krijgt nu de ruimte om de hele dag echt met kwaliteit bezig te zijn. Over echt slimme factories gesproken!

Spreker :  Peter Opregt  -  Agidens

Download de presentatie

Over de auteur

Gino Quenis

Redacteur en CEO sinds 1999

Gino Quenis is de oprichter van Lean Lead. Hij heeft jarenlange ervaring in Lean en brengt mensen samen die vanuit de praktijk en met kennis van zaken anderen kunnen inspireren.

Auteur bekijken