Events

Lean Lead Award 2024 Altachem

Bijdrage door
Gino Quenis
No items found.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Lean lead Award 2024 - Best practice - Altachem

Altachem- Lindal Groep wint de prestigieuze Lean Lead Award “Best Practice” voor zijn toewijding aan operationele excellentie en innovatie

21 februari 2024 - Altachem, wereldleider en de enige in de ontwikkeling en productie van Specialty Aerosol ventielen, heeft vandaag met trots de felbegeerde Lean Lead Award ‘Best practice’ 2024 gewonnen. Deze onderscheiding erkent Altachem als een voorbeeld van uitmuntendheid in operationele efficiëntie en continue verbetering.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Altachem een reeks transformaties ondergaan vanuit een first things first en Lean-filosofie, waardoor het zich heeft ontwikkeld tot de fabriek van de toekomst. Als wereldleider is Altachem instaat om een uniek totaalpakket van producten en diensten aan te bieden aan klanten en partners, dankzij hun focus op innovatie en operationele uitmuntendheid.

"We zijn vereerd om erkend te worden met de Lean Lead Award voor Best Practice 2024," zegt Wouter Van haute Operations manager. "Deze onderscheiding is een erkenning van onze toewijding aan het continu verbeteren van onze processen, terwijl we tegelijkertijd een sterke focus behouden op klantgerichtheid, efficiëntie en groei."

Altachem werd bekroond met de Lean Lead Award vanwege verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering. Ze zijn sterk klant- en businesscase gericht, waarbij ze voortdurend de factoren identificeren die het belangrijkst zijn voor klanten, efficiëntie en groei, en deze integreren in hun bedrijfsstrategieën. Daarnaast blijven ze zich voortdurend ontwikkelen doormiddel van continue verbeteringen en digitalisering, waardoor ze aan de steeds veranderende eisen van de markt kunnen voldoen en concurrentievoordeel behouden. Bovendien legt Altachem een sterke nadruk op de betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers, wat resulteert in een cultuur van continu verbeteren en samenwerking. 

"We zijn enorm dankbaar voor de inzet en betrokkenheid van ons team, hun harde werken toewijding aan uitmuntendheid hebben deze erkenning mogelijk gemaakt,"voegde Wouter toe. 

De Lean Lead Award wordt toegekend aan bedrijven die met hun team uitblinken in het toepassen van Lean-principes om operationele efficiëntie te verbeteren en duurzame resultaten te bereiken.

Over de auteur

Gino Quenis

Redacteur en CEO sinds 1999

Gino Quenis is de oprichter van Lean Lead. Hij heeft jarenlange ervaring in Lean en brengt mensen samen die vanuit de praktijk en met kennis van zaken anderen kunnen inspireren.

Auteur bekijken