Stability

Collaborative scheduling: hoe brengt Advanced Planning & Scheduling mijn operational excellence strategie in de praktijk

Bijdrage door
Gino Quenis
No items found.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Een slim en uitvoerbaar productieschedule maken, dat daarbovenop ook nog aansluit bij de noden van verschillende stakeholders in een organisatie, is geen triviale opdracht. Ontdek hoe het met de IMPPACT.APS oplossing van Actemium mogelijk wordt om verschillende planners collaboratief en in real-time met elkaar te laten samenwerken. Deze case study van een implementatie bij Versele-Laga maakt duidelijk hoe productieplanners van verschillende productieafdelingen flexibel kunnen inspelen op last-minute finetuning vanuit customer service en supply chain, alsook op elkaar. Met deze snelle en intuïtieve ondersteuning is het mogelijk om een hoog service level aan te houden en tegelijk efficiënt te blijven produceren.

Spreker:  Kevin Verresen - ACTEMIUM

Download de presentatie

Over de auteur

Gino Quenis

Redacteur en CEO sinds 1999

Gino Quenis is de oprichter van Lean Lead. Hij heeft jarenlange ervaring in Lean en brengt mensen samen die vanuit de praktijk en met kennis van zaken anderen kunnen inspireren.

Auteur bekijken