Events

Lean Leader After Work

Bijdrage door
Gino Quenis
No items found.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Lean leadership, ga voor betrokken medewerkers en zelfstandige teams

Meer dan 70 Lean Leaders konden tijdens deze geslaagde Lean Lead after work ontdekken hoe andere uit ons netwerk een lean cultuur ontwikkelen en Lean leadership elke dag opnieuw realiseren.Meer nog, tijdens de tafelgesprekken kon men ook eigen lean inzichten en ervaringen delen met anderen. Zo kan je als lean leader naar een hoger niveau groeien. Met dit “Lean Leader Network” willen we jullie of je collega’s de kans geven om persoonlijk nog verder te groeien tot lean expert !

Lean Leaders after work was een meer dan geslaagd event dankzij de inspireerde sprekers, deelnemende lean leaders , partners, de mooie locatie, BBQ en het top weer!

Programma:

- Een gelukkige én efficiënte werkvloer: dat is Lean! - Sytske D’haeseleir

- Lean Leadership@Signify: De rol van de leider in de borging van de Lean cultuur - Jan Verwerft

- Ontdek de kracht van KOMPAS in gedragsverandering  - Joost Van Driessche

- Lean Leadership@Prayon:  Geen hekserij  - Christian Vogt

- Ronde tafel met een van de 4 sprekers/topics

- After work Food & drinks

Volgende:

After Work: 21/9 "Learn To See"

Visuals & standaard werk, het fundament van continu verbeteren

Visueel management gaat over communicatie namelijk in één oogopslag een duidelijke boodschap overbrengen. Dit is essentieel voor Continuous Improvement want “Enkel als ik het probleem kan zien, kan ik het oplossen”. Standaardwerk of op dat moment de beste manier van werken biedt een basis om problemen visueel en duidelijk te maken. Gestandaardiseerd werk is dus voor Lean “de tool” om een nauwkeurige werkwijze vast te stellen en afwijkingen snel zichtbaar te maken. Waarna medewerkers met continu verbeteren of Kaizen aan de slag kunnen gaan.Ontdek tijdens deze sessie hoe andere lean leaders visuele standaards ontwikkelen om continu verbeteren te stimuleren. Meer nog deel ook je eigen inzichten en ervaringen met andere lean believers.

Voor dit Lean Leader Event zijn er open inschrijvingen mogelijk.

Meer info: https://www.leanlead.be/netwerk/lean-leader-network


Over de auteur

Gino Quenis

Redacteur en CEO sinds 1999

Gino Quenis is de oprichter van Lean Lead. Hij heeft jarenlange ervaring in Lean en brengt mensen samen die vanuit de praktijk en met kennis van zaken anderen kunnen inspireren.

Auteur bekijken