Thu, Jan 14 | Locatie nog niet bekend

Lean Lead After Work : hoe laat je teams groeien in zelfstandig werken?

Wat kunnen kaizen en teamborden betekenen in dit proces?
Registration is Closed

Datum & Tijd

Jan 14, 6:00 PM – 10:00 PM
Locatie nog niet bekend

Over dit event

We ontdekken samen de belangrijke factoren voor het creëren van betrokkenheid en zelfstandigheid op vlak van de mens/het team, de tools en de structuur. 

Voor medewerkers en teams is communicatie een belangrijk sleutelbegrip in verbeter- en veranderingsprocessen. Met een visuele uitvoering van je policy deployment creëer je eigenaarschap en teamgevoel. Medewerkers zijn zo op de hoogte van de bedrijfsdoelstellingen, de noodzaak en hun bijdrage daaraan. Het Teambord vormt een vehicle om informatie in de taal van de medewerkers te delen en als stuur- en verantwoordingsmoment.

Hierbij is het belangrijk om medewerkers vanaf de start te betrekken bij de visualisatie en te zorgen voor een goede structuur. Vanuit dit eigenaarschap kan het team zelf hun grootste probleem detecteren en met Kaizen initiatieven komen tot simpele en snelle verbeteringen. Want Kaizen gaat verder dan alleen verbetering. Het is een dagelijkse activiteit en een proces dat medewerkers belangrijker en zelfstandiger laat worden. Kortweg :de menselijke kant van Lean!

Kom met elkaar delen en leer hoe je succesvol groeit tot een autonome factory of the future.

Registration is Closed

Deel dit event

©2020 LEAN LEAD / GINO QUENIS