Thu, Nov 05 | Locatie nog niet bekend

Lean Lead After Work : hoe ga je op weg voor een succesvolle Industrie 4.0 implementatie?

Succesvolle implementatie van Industrie 4.0 dankzij betrokken medewerkers.
Registration is Closed
Lean Lead After Work : hoe ga je op weg voor een succesvolle Industrie 4.0 implementatie?

Datum & Tijd

Nov 05, 2020, 6:00 PM – 10:00 PM
Locatie nog niet bekend

Over dit event

Velen van jullie zijn al gestart met hun ind 4.0 uitdagingen. Tijdens deze sessie gaan we daarom elkaar inspireren met ind4.0 roadmaps, implementaties en ervaringen!  

Wij starten onze kennisdeling voor een succesvolle Industrie 4.0 implementatie daarom met de roadmap en sensibilisering. Dit is de basis om je medewerkers te informeren en een draagvlak van je Industrie 4.0-initiatieven te creëren. De technologie mag nog zo innovatief zijn, het zal pas een positieve impact kunnen hebben als je organisatie deze technologie omarmt en gebruikt om de bedrijfsdoelen te bevorderen. 

Om met de implementatie van Industrie 4.0 snel tot resultaten te komen is het ook best om klein te beginnen. Dit laat toe om snel feedback en tastbare resultaten te verkrijgen waar je dan kan op inspelen. Deze aanpak leidt tot inzichten over welke toegevoegde waarde een potentieel project op grotere schaal zou hebben zonder grote risicovolle kosten te maken! Kom met elkaar delen & leer hoe je succesvol groeit tot een ind 4.0 factory of the future.

Registration is Closed

Deel dit event