Team & Leadership

SANOFI - Lean Transformatie vanuit betrokkenheid

Bijdrage door
Gino Quenis
No items found.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Video beschikbaar voor leden na onze kick-off op 30/03/2022.

Marlies Hermans - Change Leader Sanofi Manufacturing System - SMS

Marlies Hermans gaf een inspirerende presentatie op de Lean Lead Experience Day 2023 over de Lean Transformatie vanuit betrokkenheid bij Sanofi. Ze is een zeer ervaren professional in de farmaceutische industrie en heeft als Lean Coach veel ervaring opgedaan met lean transformaties en de implementatie van de SMS-methode bij Sanofi.

In haar presentatie benadrukte Marlies het belang van medewerkersbetrokkenheid bij lean transformaties en hoe dit kan leiden tot betere resultaten en een hogere motivatie onder medewerkers. Ze legde uit hoe de SMS-methode kan worden toegepast om een succesvolle lean transformatie te realiseren en hoe deze innovatieve methode de communicatie, samenwerking en prestaties van teams verbetert.

Door haar uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van lean transformaties was Marlies in staat om waardevolle inzichten te bieden aan de deelnemers van het evenement. Haar presentatie bood niet alleen inspiratie, maar ook praktische tips en tools om de eigen lean transformaties te verbeteren.

Download de presentatie

Over de auteur

Gino Quenis

Redacteur en CEO sinds 1999

Gino Quenis is de oprichter van Lean Lead. Hij heeft jarenlange ervaring in Lean en brengt mensen samen die vanuit de praktijk en met kennis van zaken anderen kunnen inspireren.

Auteur bekijken