Lean Leader After work

Lean Leader After work

Lean leadership, ga voor betrokken medewerkers en zelfstandige teams

Item toegevoegd aan dashboard!
Oeps! Daar ging iets fout...
Item toegevoegd aan dashboard!
Datum
15/6/2022
Bluepoint Antwerpen
Groep icoontje
Lean Leader Event

Categorie:

Continu Verbeteren

Team & People

Over dit event

Lean is  'a way of working‘ en de menselijke kant van lean is even belangrijk, neen zelfs belangrijker dan de lean methodes. Want in een lean-organisatie begrijpen medewerkers en teams wat de waarde is voor hun klant en streven ze om deze continu te verbeteren. Medewerkers gaan dus niet op zoek naar verbeteringen voor hun eigen belang of dat van hun afdeling.  Ze werken vanuit het perspectief van de totale productie ketting of waardestroom om producten en diensten te leveren met zo weinig mogelijk inspanning en fouten. Met deze werkwijze stijgt naast de klanttevredenheid ook het plezier van medewerkers = fun@work. Lean is niet een programma maar een filosofie, een manier waarop de medewerker, een team en de organisatie denkt, beslist en handelt.

Graag heten wij jou welkom op onze Lean Lead After Work op 15/6 om 14u30 in Blue Point Antwerpen.  Ontdek tijdens deze sessie hoe andere lean leaders uit ons netwerk een lean cultuur ontwikkelen en deel je eigen inzichten en ervaringen.


Wens ook jij alsnog deel te nemen?

Schrijf in via “lean lidmaatschap”  of Contacteer ons via mail: info@leanlead.be.

Agenda Lean Leadership 15/06/2022

14u30     Welkom


14u35     Een gelukkige én efficiënte werkvloer: dat is Lean! - Sytske D’haeseleir


15u05     Lean Leadership@Signify: De rol van de leider in de borging van de Lean cultuur - Jan Verwerft

15u45     Ontdek de kracht van KOMPAS in gedragsverandering  - Joost Van Driessche

  • Aan de slag gaan met LEAN, continu verbeteren, … gaat in essentie over gedragsverandering. In dit inspirerend moment gaan we in op het belang van het creëren van een context die de gedragsverandering ondersteunt én meer specifiek op het element KOMPAS (één van de 8 bouwstenen in het vormen van een HUMAN CENTERED PRODUCTION).

16u15     Lean Leadership@Prayon:  Geen hekserij  - Christian Vogt

  • Lean Leadership is een van de belangrijkste steunpilaren van het transformatie proces. Veel modellen, manieren en methodieken zijn hiervoor momenteel in gebruik. Soms is het geen hekserij en zelf heel gemakkelijk. In deze presentatie worden inzichten gedeeld rond de verschillende types mensen in de organisatie en hoe deze aangestuurd kunnen worden. Op een ludieke manier worden inzichten gedeeld rond Lean Leadership uit een iets andere perspectief. Puur Plezier.


17u00    Ronde tafel met een van de 4 sprekers/topics

18u00    After work Food & drinks  

19u30    Einde