Digital systems and AI-powere traceability will replace traditional paper-based records for food safety and compliance ism Yitch
Poor implementation of new technology leading to inefficiencies rather than improvements ism CTRL Engineering
Struggles to find and retain skilled workers, leading to inefficiencies and increased automation costs ism Maecos
How Consumer Trends Shape Engineering design in Food
Doe mee met toonaangevende voedselverwerkende bedrijven en hun technische leveranciers voor een middag vol inzicht, samenwerking en discussie.
Aan de hand van een reeks gerichte cases en een keynotesessie verkennen we de trends, technologieën en transformaties die de activiteiten van de voedingsverwerkende industrie de komende 3 tot 5 jaar vormgeven.
🔧 Directe dialoog met COO's, CTO's, technische manager, productie managers of gerelateerde technische functies.
Spreek over wat werkt, wat niet werkt en wat er moet veranderen - rechtstreeks met degenen die het kunnen laten gebeuren.
🚫 Een platform om het verouderde te benoemen
Of het nu gaat om inefficiënte systemen, verouderde machines of oude denkpatronen - dit is de plek om ze rechtstreeks aan te pakken.
💡 Gedurfde ideeën "from bottom-up"
Hoor ongefilterde perspectieven van produktieteams en industrieleiders die de toekomst van operations vormgeven.
🪑🎟 Er zijn maximaal 50 deelnemers, bestaande uit een mix van voedselverwerkende bedrijven en technische leveranciers.
🗓 Date: Woensdag, 24 September 2025
📍 Locatie: House of Manufacturing,
Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk
🕜 Tijdstippen: 13:30 – 18:00
Inschrijven en meer info : info@leanlead.be